Konyaspor Fenerbahçe - Konyaspor, Fenerbahçe maçına 7 eksikle hazırlanıyor - Fenerbahçe'nin galibiyet hasreti ise 7 maça çıktı.. Ligde oldukça kötü bir dönem geçiren. İki takım, süper lig'deki 35. Spor toto süper lig 5. Spor toto süper lig'in 28. Fenerbahçe, ilk mağlubiyetini alırken, liderliği alanyaspor'a kaptırdı.

Konyaspor ile fenerbahçe bugüne kadar 42 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında deplasmanda i̇ttifak holding konyaspor ile karşılaştı. Fenerbahçe, gelecek hafta beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Spor toto süper lig 5. Dakikadaki fenerbahçe atağında deniz türüç'ü düşüren skubic, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Fenerbahçe Konyaspor maçı (CANLI İZLE) - Internet Haber
Fenerbahçe Konyaspor maçı (CANLI İZLE) - Internet Haber from i.internethaber.com
Hafta mücadelesinde konyaspor ile fenerbahçe karşı karşıya geldi. Konyaspor fenerbahçe spor toto süper lig'in kapanış haftasında karşı karşıya geldi. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrasında ceza alanı. Fenerbahçe ise kötü gidişe dur demek istiyor. Hafta maçında fenerbahçe sahasında konyaspor'u konuk ediyor. Haftasında fenerbahçe, zorlu torku konyaspor deplasmanına konuk oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısı kar yağışı altında oynanırken maçtaki iki gol de ikinci yarıda atıldı. İki takım, süper lig'deki 35.

Haftasında bu akşam saat 20.00'de deplasmanda konyaspor ile karşılaşacak.

Bu sonucun ardından fenerbahçe 33, atiker konyaspor da 15 puana yükseldi. Konyaspor fenerbahçe spor toto süper lig'in kapanış haftasında karşı karşıya geldi. Haftasında deplasmanda i̇ttifak holding konyaspor ile karşılaştı. 2016'da ilk kez, kendi sahasında 8 ay sonra ilk kez kaybeden konya ekibine karşı gövde gösterisi yapan fenerbahçe. Haftasında bu akşam saat 20.00'de deplasmanda konyaspor ile karşılaşacak. Ayrıca 2 maç özeti izleyebilirsiniz. Hafta mücadelesinde konyaspor ile fenerbahçe karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ikinci yarısı kar yağışı altında oynanırken maçtaki iki gol de ikinci yarıda atıldı. Haftasında fenerbahçe, zorlu torku konyaspor deplasmanına konuk oldu. Fenerbahçe, ligin flaş takımı konyaspor'u kupa yarı finalinde bozguna uğrattı! Konyaspor ise sahasında kayserispor'u ağırlayacak. Fenerbahçe, konyaspor deplasmanında eljif elmas'ın golüyle kazanarak 3 haftalık galibiyet hasretini sona spor toto süper lig'in 5. Spor toto süper lig'in 5.

Sarı lacivertlilerin tek golü eljif elmas'tan geldi. Konyaspor ise sahasında kayserispor'u ağırlayacak. Bu sonucun ardından fenerbahçe 33, atiker konyaspor da 15 puana yükseldi. Bu sonucun ardından fenerbahçe puanını 24'e, konyaspor ise 34'e yükseltti. Haftasında fenerbahçe, konyaspor'u konuk etti.

Konyaspor, Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürüyor
Konyaspor, Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürüyor from d.merhabahaber.com
Karşılaşmanın ikinci yarısı kar yağışı altında oynanırken maçtaki iki gol de ikinci yarıda atıldı. Fenerbahçe konyaspor deplasmanında puan kaybı yaşayarak 5 haftalık galibiyet seri sona erdi. Konyaspor ise sahasında kayserispor'u ağırlayacak. Flashscore.com.tr fenerbahçe sayfası canlı skorlar, maç sonuçları, puan durumu ve maç bilgilerini (gol atan oyuncular, kırmızı kartlar,.) sunar. Spor toto süper lig'in 28. Fenerbahçe, ligin flaş takımı konyaspor'u kupa yarı finalinde bozguna uğrattı! Fenerbahçe ise kötü gidişe dur demek istiyor. Fenerbahçe, gelecek hafta beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak.

Haftada atiker konyaspor'a konuk olacak.

Haftasında bu akşam saat 20.00'de deplasmanda konyaspor ile karşılaşacak. Here on sofascore livescore you can find all konyaspor vs fenerbahçe. Şampiyonluk yarışındaki fenerbahçe'ye konyaspor'dan kocaman darbe. Spor toto süper lig'in 28. Ayrıca 2 maç özeti izleyebilirsiniz. Haftasında deplasmanda i̇ttifak holding konyaspor ile karşılaştı. Fenerbahçe, spor toto süper lig'in 5. Konyaspor ise sahasında kayserispor'u ağırlayacak. Hafta mücadelesinde fenerbahçe deplasmanda atiker konyaspor'un konuğu oldu. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrasında ceza alanı. Haftasında fenerbahçe, konyaspor'u konuk etti. Fenerbahçe, gelecek hafta beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Dakikadaki fenerbahçe atağında deniz türüç'ü düşüren skubic, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Flashscore.com.tr fenerbahçe sayfası canlı skorlar, maç sonuçları, puan durumu ve maç bilgilerini (gol atan oyuncular, kırmızı kartlar,.) sunar. Haftasında bu akşam saat 20.00'de deplasmanda konyaspor ile karşılaşacak. 2016'da ilk kez, kendi sahasında 8 ay sonra ilk kez kaybeden konya ekibine karşı gövde gösterisi yapan fenerbahçe. Fenerbahçe, ilk mağlubiyetini alırken, liderliği alanyaspor'a kaptırdı. Spor toto süper lig 5.

Konyaspor, Fenerbahçe maçına 7 eksikle hazırlanıyor
Konyaspor, Fenerbahçe maçına 7 eksikle hazırlanıyor from imgs.stargazete.com
Dakikadaki fenerbahçe atağında deniz türüç'ü düşüren skubic, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı. Fenerbahçe, ilk mağlubiyetini alırken, liderliği alanyaspor'a kaptırdı. Haftasında atiker konyaspor ile fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, gelecek hafta beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe'ye beraberliği getiren golü ise 69. Haftada atiker konyaspor'a konuk olacak. Fenerbahçe konyaspor deplasmanında puan kaybı yaşayarak 5 haftalık galibiyet seri sona erdi. Haftasında fenerbahçe, deplasmanda konyaspor ile karşılaştı.

2016'da ilk kez, kendi sahasında 8 ay sonra ilk kez kaybeden konya ekibine karşı gövde gösterisi yapan fenerbahçe.

Fenerbahçe konyaspor deplasmanında puan kaybı yaşayarak 5 haftalık galibiyet seri sona erdi. Haftasında fenerbahçe, zorlu torku konyaspor deplasmanına konuk oldu. Haftasında fenerbahçe, konyaspor'u konuk etti. Flashscore.com.tr fenerbahçe sayfası canlı skorlar, maç sonuçları, puan durumu ve maç bilgilerini (gol atan oyuncular, kırmızı kartlar,.) sunar. Konyaspor ise sahasında kayserispor'u ağırlayacak. Here on sofascore livescore you can find all konyaspor vs fenerbahçe. Hafta maçında fenerbahçe sahasında konyaspor'u konuk ediyor. Haftasında deplasmanda i̇ttifak holding konyaspor ile karşılaştı. Fenerbahçe maçı isabetli şut çekemeden tamamlarken bülent korkmaz, konyaspor kariyerinde bu sezon ilk galibiyetini aldı. Bu sonucun ardından fenerbahçe 33, atiker konyaspor da 15 puana yükseldi. İki takım, süper lig'deki 35. Fenerbahçe, gelecek hafta beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Konyaspor ile fenerbahçe bugüne kadar 42 maçta karşı karşıya gelmiştir.

By